Tuotekehitys ja tuotanto

Tuotekehitys

Berner Oy on yksi Suomen johtavista brändituotteiden valmistajista. Kotimainen tuotekehitys ja tuotanto ovat vahvuuksiamme, ja uskomme, että myös asiakkaamme arvostavat kotimaista, laadukasta ja vastuullista tuotantoa.

Bernerillä on ollut omaa tuotekehitystä 1950-luvulta lähtien. Sen tuloksena kehitettyjä tuotemerkkejä ovat muun muassa XZ-hiustenhoitosarja, LV- ja Herbina-hygieniasarjat, Lasol- ja Korrek-autonhoitosarjat, Heti-puhdistustuotteet ammattilaisille sekä Desinfektol- ja LV-desinfektioaineet. Tuotteet kehitetään Helsingin pääkonttorilla ja valmistetaan Heinävedellä.

Uusi laboratorio valmistui

Muutimme kesällä 2017 uuteen monitilatoimistoon Helsingin Herttoniemeen. Tiloihin rakennettiin myös moderni tuotekehityslaboratorio. Bernerin liiketoiminnat ja tuotekehitys ovat nyt saman katon alla, mikä mahdollistaa entistäkin ketterämmän yhteistyön tuotteiden kehittämisessä. Kehitämme uutuuksia laadukkaasti tuoreimmat trendit ja kuluttajien toiveet huomioiden. Vuonna 2017 lanseerasimme 56 uutuustuotetta.

Yhteistyötä uusien pakkausinnovaatioiden kehittämiseksi

Solmimme strategisen yhteistyösopimuksen suomalaisen pakkausinnovaation kehittäjän Sulapac Oy:n kanssa. Toimimme yhtenä innovaation tuotekehityskumppanina.

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti vastuullisempia tuote- ja pakkausratkaisuja. Tärkeätä meille on olla mukana kehittämässä suomalaisia kestäviä tulevaisuuden innovaatioita. Sulapacin innovaatiossa uusiutuva pääraaka-aine tulee pohjoismaisesta puusta ja tuote on täysin biohajoava. Tavoitteena yhteiselle kehitystyöllemme on, että saamme ensimmäisiä tuotteitamme Sulapacin biohajoaviin pakkauksiin vuoden 2018 aikana.

Tavoittelemme pitkäjänteistä kehitysyhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Uusien ekologisten pakkausratkaisujen kehittäminen on painopisteenämme seuraavien vuosien aikana. Painotamme myös biopohjaisten raaka-aineiden sekä bio- ja elintarviketeollisuuden sivuvirroista saatavien raaka-aineiden lisäämistä entisestään tuotteissamme.