Liiketoiminta-alueet

Agentuuri

Raaka-aineita teollisuudelle ja infrasektorille kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Hankimme, varastoimme ja toimitamme raaka-, lisä- ja apuaineita teollisuudelle ja infrasektorille kustannustehokkaasti ja nopeasti, Suomen lisäksi myös lähialueilla. Mahdollistamme tarvittaessa jopa koko raaka-aineiden hankintatoimen asiakkaan puolesta, ja asiakkaan tuotannossa syntyvistä sivuvirroista huolehtiminen on myös osa toimintaamme. Asiakas pystyy tällöin keskittymään omaan ydinosaamiseensa.

Toimintamme kasvaa ja uudistuu

Talouden piristynyt vire näkyi myös Bernerin Agentuuri -liiketoiminnassa. Vuonna 2017 vientimme lähes kymmenkertaistui, ja tuonti kasvoi selvästi. Solmimme paljon uusia asiakassuhteita, ja löysimme toimittajia lähes joka maanosasta.

Volyymit kasvoivat, mikä toi kustannustehokkuutta toimintaamme. Tavaravirtoja yhdistelemällä tavoittelemme edelleen entistä kokonaisvaltaisempaa toimitusvirtojen hallintaa ja tehokkuutta.

Laajensimme toimintaamme vuoden aikana myös Ruotsiin. Uusi edustajamme Ruotsissa palvelee laajenevaa asiakaskantaamme tehokkaammin paikallisesti.

Uusia kiertotalouden ratkaisuja teollisuuden asiakkaillemme

Asiakkaiden tuotannosta syntyvien sivutuotteiden jalostaminen ja myynti markkinoille tuo koko ajan uusia avauksia toimintaamme. Samalla se syventää asiakassuhdetta molempien osapuolten hyödyksi.