Liiketoiminta-alueet

Koneet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten konekannan hallintaan jo yli 40 vuoden kokemuksella; myymme, vuokraamme, rahoitamme ja huollamme trukkeja ja kiinteistönhoitokoneita. Lisäksi tarjoamme kattavat varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Yhteistyökumppaneidemme jälleenmyyntiverkosto ja huolto kattavat koko Suomen. Myyntimme, huoltomme ja varaosakeskuksemme toimivat Vantaan Viinikkalassa. Tuotemerkkimme ovat tunnettuja; Mitsubishi- ja Combilift-trukit sekä Dulevo-lakaisukoneet.

Konekauppaa kokemuksella

Vuosi 2017 oli Koneet-osaston 41. toimintavuosi. Vuoden aikana näkyi selvästi teknisen kaupan piristyminen ja teollisuuden halu investoida koneisiin.

Molemmat trukkimerkkimme Mitsubishi ja Combilift toivat markkinoille uusia malleja. Mitsubishi SENSIA EX ja Combiliftin Combi-MR. Koneiden käyttövoimana on yhä useammin sähkö, joka on taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi perinteiseen dieseliin verrattuna. Myös kiinteistönhoito- ja katukunnossapitokoneissa markkinoille esiteltiin täysin sähkökäyttöinen Dulevo D.Zero².  Osallistuimme vuoden aikana myös Puumessut 2017 ja Alihankinta 2017 mesuille, sekä Lepaa 2017 -näyttelyyn.